divendres, 3 d’agost de 2012

Vacances 2012: viatge fins a Disneyland París


Sortida per fi cap a França!


Sortim una miqueta més d'hora que quan vam pujar al febrer. Anem tirant sense problemes de trànsit, excepte una miqueta al principi. 

Parem, com sempre que anem a França per La Jonquera, a omplir el dipòsit a la darrera àrea de l'autopista abans d'entrar a França.

Una hora i vint després, parem a l'Aire de Bages, a sopar.Té uns serveis nous de trinca, llums de LED, fora del què estem acostumats


I taules de pic-nic, encara que sopem dins.En acabar de sopar... fem servir per primera vegada a l'auto la Nespresso! L'hem trobada a faltar molt en sortides anteriors, i ara que tenim un inversor potent, cal aprofitar!Aquest cafè no és com el de la Oroley d'anteriors sortides!!!Un cop recarregat de cafeïna, toca seguir cap al nord.

Aquest cop sí que arribem a Sévérac-le-Château, on volíem dormir l'anterior viatge però se'ns va fer massa tard. 

Anem a l'aparcament previst, apte per camping-cars...però estan en festes i hi ha un senyal amb un rètol:Excepcionalment, està prohibit aparcar (encara que hi ha alguns cotxes i una auto aparcats...).

O sigui que a buscar un altre lloc, que acaba sent l'estació:On dormim sense cap problemaI ja preparats per continuar viatge, després d'esmorzar:

Parada a dinar a una altra àrea, l'Aire de Sophora:I anar fent, anar fent... a cap de moooolts km arribem a la recta final!!!
En faltar-nos una estona, hem passat un SMS a en Joan i la Sussanna (i la Violeta i el Toni), als que entrarem a l'aparcament i després apadrinarem (o sigui, acompanyarem a treure el seu passi anual, a canvi d'un descompte del 10% per ells, i la renovació gratuita per un any més d'un passi nostre per cada 3 "fillols" que presentem)


Arriben just abans que nosaltres, doncs estaven molt a prop, al centre comercial del costat (ells han sortit un dia abans que nosaltres).  Ens esperen al voral, just abans d'entrar:Entrem, però no pagarem els 30 euros per dia que posa, en tenir passis anuals que incoluen l'aparcamentHi ha moltíssimes autocaravanes més que al febrer!La guia per posar les falques:I les dues autos, la dels fillols i la nostra, juntetesAra toca entrar a deixar solucionats els seus passis anuals... però això serà la següent entrada!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada