dimarts, 7 d’agost del 2012

Vacances 2012: Disneyland Paris Resort


Dissabte, 4 d'agost 2012

A les 18:10 sortim de l'AC, amb els nostres apadrinats Joan, Susana, Violeta i Toni (JYS a acpasion,net) en direcció a les taquilles, en repassar abans de sortir veig que el Jan es deixava el mòbil, li faig agafar.

Quan som a les cintes li pregunto si porta el seu DNI, no el porta i el renyo, li dic que ha d'anar sempre documentat, especialment a l'estranger. Però com que pensàvem en comprar-li entrades de 20 eur (amb la oferta dels nostres passis anuals, ell és l'únic que no té passi perquè no va venir al febrer), no li cal i no el faig tornar... Greu error...

Arribem a la nova botiga, encara no hi era al febrer: World of Disney



Anem a les taquilles de la banda dreta, per on entrem sempre, i comprem passis anuals pels apadrinats. Entrem al parc el Joan (JYS), la Judit (apadrina a und'ells) i jo (apadrino els altres 3) i anem al Bureau Passeport Annuel. 

Veiem que el parc tanca a les 23:00, per tant truco la Gemma i li dic que potser val la pena pagar 20 eur per l'entrada del Jan, i estar-hi unes hores i veure Dreams, l'espectacle nocturn, que tinc entès (i pel què he vist a Youtube es confirma), que és una passada. Una altra cagada: tinc jo el passi del Marc... 

Torno cap a l'entrada a buscar-los. 

Comprem l'entrada de 20 eur pel Jan, mentre decidim si al final valdrà la pena fer-li un passi anual. Entrem i intentem anar al Bureau Passeport Annuel, però quedem bloquejats per la cavalcada de la tarda (la Magie Disney en Parade), i per casualitat coincidim amb la Violeta i el Toni








Quan acaba la desfilada de la tarda anem ràpida cap al Bureau. Fem molt poca cua, i quan ens atén la noia (una cast-member molt amable que es diu Azza), fem els passis dels JYS, un passi nou pel Marc amb el passi infantil gratuit que ens va sobrar al febrer, i... quan anem a fer-ne un pel Jan...  li cal el DNI...

Envio la família a les atraccions i a ell l'envio a buscar-lo corrents. jo em quedo esperant, he de signar l'apadrinament del Jan jo encara que apadrini la Judit (en ser ella menor d'edat) 

Al cap de molta estona, truca des dels torns: ha perdut l'entrada! Vaig cap allà, i tornem cap a l'auto a veure si se li ha caigut allà (si ha caigut pel camí no tenim esperances). Mentre anem, trobo una entrada igual (però no la seva, el personatge que hi surt és un altre) per terra... la recullo per si no trobem la seva. 




Un cop a l'auto (20:52h), encenc la nevera a gas (ens l'havíem deixat apagada), no trobem l'entrada, i tornem.

Tornem a entrar al parc i anem al Bureau, l'Azza ens fa passar i fem el passi en un moment. El seu és Fantasy 20ème Anniversaire., amb algun dia més de restricció que el nostre Fantasy.

 La Judit ara té 2 apadrinats, encara li falta un. I no hi ha prespectives..

Comença la desfilada nocturna, que comença a les 22:15 (Fantillusion), la Gemma i els petits ho veuen bé des d'on són, però el Jan i jo estem a l'altra banda i ja no podem creuar, ens posem al costat d'un quiosc de venda que està tancat. 
De la cavalcada no veiem res, però quan arriba Dreams... Des d'allà es veu molt bé, i és super-espectacular... se'm cauen les llagrimetes i tot.

Tornant separats cap a l'auto, la Gemma i els petits es troben amb l'Evita (acpasion.net), que també han acabat venint a Disney a passar uns dies.


Diumenge, 5 d'agost 2012

Ens llevem sense presses, per recuperar-nos una mica del viatge. També esmorzem sense presses, i anem tard cap al parc.





Coincidim amb el tren dels personatges:




Fem una pujada a Pinocchio




Visitem el laberint d'Alícia, que estava tancat al febrer per renovar-lo. 





Quan arribem al castell de la Reina de Cors, comença a ploure.




 Es pot aguantar, però després de sortir apreta

Aprofitem per anar a Piratas del Carib, que és tot cobert:







En sortir, La Gemma va a buscar impermeables a l'auto, mentre els nens i jo anem al vaixell pirata, que també feia molts anys que no vèiem, al febrer l'estaven restaurant i estava tot tapat amb lones. Ara està molt xulo!







 Plou bastant. Acabem amb els peus xops!

Ja retrobats amb la Gemma, i  amb impermeables posats, anem cap a It's A Small World  (IASW) per primer cop aquest viatge (jo, els petits van anar-hi ahir amb la Gemma) 




Ja us avanço que aquest viatge ja no serà l'atracció estrella... 







En sortir-ne, anem a provar si encara entrem al Chaparral Theater, anem molt justos de temps abans que no comenci l'espectacle de Tarzan, però arribem, entrem, i fins i tot seiem en bon lloc (centrats a la darrera fila). L'espectacle és tan xulo com el recordàvem de quan vam venir amb el Jan fa 8 anys!! 






Més pluja, en sortir... comencem a estar-ne cansats. Encara que, al mal temps, bona cara:




Anem doncs, cap a l'auto. Demà serà un altre dia, i encara en queden força. 

Foto al castell, sempre està precios:




I, sortint, al rètol de l'aniversari:




I passem per World of Disney, on cauen algunes xorradetes per estrenar la botiga...



Abans d'entrar a la zona de cintes transportadores, entro a l'estació del RER/TGV, i miro al Relay si hi ha revistes. Sí, d'autocaravanes, és clar! :-) Les de casa no valen res (excepte una de digital, On Road Magazine, que és molt bona!), en canvi les franceses són bones i sempre que passo per França procuro comprar-les.  Hi són, o sigui que, ja amb material per llegir, cap a les cintes:





Dilluns, 6 d'agost 2012



A primera hora anem directament cap a Discoveryland. Agafo FastPass per tots a Star Tours, i la Gemma i els nens han anat fent cua a Autopia, els atrapo:




La Judit porta un cotxe (amb la Gemma de copilot):



I el Marc (volant) i jo (pedals), un altre:



El Jan va en un altre, li ha tocat un Peugeot, sembla, perquè quan estem acabant, s'espatlla:



En sortir, toca aprofitar els FP de Star Tours:



Quan entrem i estem a punt d'entrar al simulador, a la Judit li agafen presses per anar al lavabo. La Gemma i ella se'n van i els hi donen un FP per tornar.

Mentre els nens i jo entrem al simulador i en sortir ens trobem a l'Ave i l'Ivan74 (acpasion.net). Xerrem fins que surten les noies del simulador i marxem a buscar un FP pel Buzz.

La Judit torna a tenir ganes d'anar al lavabo o sigui que entrem a Videopolis, el Jan i jo ens quedem mirant un espectacle d'escoles de ball del Regne Unit mentre els petits hi van amb la Gemma.



Mentre ens quedem una estona mirant el ball, la Gemma i en Jan aprofiten per anar a provar l'atracció Space Mountain. En Jan la repetirà moltíssimes vegades durant el viatge.

En sortir de l'atracció ens retroben els cinc junts i anem cap al Buzz Lightyear Laser Blast. Una darrera foto com a campió,;


abans que, en sortir-ne, cometés la imprudència d'explicar al Jan que les diferents figures donen diferent número de punts... A les següents partides ja no vaig tenir res a pelar...


Dinem hotdogs i nuggets al Casey's, primer hi arribem els nens i jo



I després arriba la Gemma, que havia anat a buscar un FP del Peter Pan. Arriba just a temps per demanar. No hi ha taules lliures, i ja anàvem a dinar asseguts al mur, però en un moment la Gemma aconsegueix una taula!





Com que l'espectacle ens agrada molt, i la música també, tornem cap a veure Tarzan. 

Aquest cop la Judit, que ja sap de què va, està preparada quan demanen nens per fer soroll:


En Marc no vol sortir.

Ens separem perquè la Judit té mal de panxa, se'n va amb la Gemma. Però al cap de poc, em truca, han descansat una mica i es troba bé. Es queden, doncs.

Ens separem del Jan, que se'n va al seu vici, des que ho ha provat amb la Gemma: Space Mountain!  A mi no m'hi veuran pas, allà....


I ara a fer un volt al Mississippi . Bé, a Thunder Mesa, la muntanya de la mina... 



El farem en aquest vaixell, el Molly Brown:




En sortir-ne ens retrobem amb el Jan, i anem cap a Fantasyland. Veiem el castell per dins, una altra cosa pendent que ens quedava del febrer, que també el tenien en reformes. 




Provem, en va, d'arrencar l'espasa:




I passem a veure en Peter Pan i la Wendy




I cap a l'auto:



La Judit torna a trobar-se malament



Però es recupera per tornar a veure l'espectacle nocturn. Aquí no sembla que li passi res gaire greu :-D



En Jan s'ha quedat a l'auto descansant.


Entrem:



Anem una mica tard per anar on volíem, on va estar la Gemma el primer dia, entre la sortida d'Adventurland i el pont del castell. Ens quedem a Town Sq, doncs, i veiem molt bé Fantillusion,. 

Quan acaba intentem trobar lloc per Dreams però acabem a Main St. amb molta gent davant, hem de pujar a coll els nens per a que vegin alguna cosa... la Gemma puja en Marc, i jo la Judit, que ja pesa molt!

En acabar, a dormir, que demà toca anar cap a Paris (sense matinar massa, però ;-)  )




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada