Llocs on hem estat

Mapa dels llocs on hem dormit:

 

Mostra un mapa més gran
5 comentaris:

 1. Hola Xavi i familia!

  Som una parella de Castellbisbal amb una nena de gairebé 4 anys que des de fa un any tenim la gran sort de disposar d'una Mc Louis Lagan 214 que pertanyia justament a Autocaravanas Barcelona. Idèntica a la que veu llogar, només canvia en num. de matricula.

  El cas és què aquest agost pensem anar a Eurodisney us voldríem fer algunes preguntes:

  El passi anual el veu comprar a CE-multiavantatges?

  Us van vendre la promo de 129 € el fantasy adult i 39 € l'infatil?

  Només s'ha de fer un soci per 20 € i pot comprar tots el passis?

  Hem vist en aquesta web què hi ha un calendari pel passi FANTASY que va de l'1 d'octubre de 2013 al 30 de setembre de 2014. Com funciona realment: dura un any des del moment en què el formalitzes o va entre aquestes dates? Ja que el PASSI DREAMS diu que dura un any a comptar des de la primera visita, donant lloc a confusions.

  També voldriem saber si veu anar-hi amb la documentació que ús van donar en PDF o ja hi veu anar amb el passi temporal, i si és així veu haver de pagar per què us enviessin aquests?

  Bé doncs, moltes felicitats pel gran blog que teniu i espero que pugueu resoldre alguns dels nostres dubtes.

  Salutacions Queralt, Montse i David

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola
   Sí, el passi el vam comprar allà.
   Les promos van canviant, a nosaltres ens van regalar els infantils, però eren fins a 7 anys no inclosos, o sigui que la nena de 7 anys va haver de pagar com a adult (però a preu de CE, no de Disney).

   Només qui compra i paga s'ha de fer soci, i ja pot comprar els de tota la família.

   Les dates, si no ha canviat, són:
   - 6 mesos des que Disney emet el passi provisional fins que el canvies AL PARC pel definitiu EL PRIMER DIA QUE ENTRES. Si vas molt just de dates, tingues en compte que CE els rep uns dies després, o sigui que tu el pots comprar el dia 27 de maig però el passi provisional pot tenir data del 20 de maig i per tant caduca el 20 de novembre, no el 27.

   - Des del dia que canvies el provisional pel definitiu, el definitiu val per un any

   Tant és el Dream com el Fantasy, en això. Però el Fantasy té dies que no pots entrar (el calendari de restricció el pots trobar buscant el Fantasy a www.disneylandparis.fr/pa ). El Dream té més descompte a botigues i restaurants, i inclou lloguer de cadireta de nen i guarderia de gossos.

   Ens els van enviar per correu, pagant nosaltres la tramesa, vam escollir la opció de tramesa que valia 6 o 7 euros aprox. Per tant vam pagar els passis i 20 euros de soci i 6 o 7 més de correu.

   Espero que això t'ajudi (comprova que tot segueix sent vàlid, mentre no hi tornem no estic al dia dels canvis que facin).

   Xavi


   Elimina
  2. Hola!

   Abans de tot, gràcies per haver-nos contestat tant d'hora.

   És més o menys el què ens pensavem, tot i que hi han algunes diferències. Pel que sembla hem de comprar 1 passi d'adult (amb promo fantasy 129 € i dream 159 €) i ens permeten comprar un passi infantil de la mateixa categoría per 39 € per a nens de 3 a 12 anys no complerts el dia en que formalitzes el passi anual a Eurodisney. El cas venia donat perquè aquest any hi anirem a l'agost i després continuarem direcció Països baixos, i l'any que ve tindrem vacances al juliol (per sort ens toca un any de cada des del 2005) i ens permetrà tornar-hi, segurament llaçant-nos llavors cap a Suïssa.

   Ens heu aclarit del tot els dubtes. Ara ens queda contactar amb CE i comprar els passis i fer la programació del viatge.

   Salutacions de Queralt, Montse i David.

   Elimina
 2. Perfecte!
  Sí, la darrera vegada que vaig mirar-ho, la promoció era més favorable per famílies amb nens d'entre 7 i quasi 12.
  Si teniu qualsevol problema o dubte, busqueu el telèfon o el mail a la web de CE-Multi i truqueu o escriviu, l'Alice (la propietària) entén i parla el castellà, tot i que no l'escriu i si és per mail us contestarà en francès (podeu usar translate.google.com, llavors).

  M'alegro d'haver servir d'ajuda :)
  Xavi

  ResponElimina