dijous, 16 d’agost de 2012

Vacances 2012: la tornada, amb parada ràpida a AndorraParada a sopar, just després de Tarascon, a una zona de descans. Així els petits ja es poden adormir i només caldrà moure'ls de les cadiretes als llits.


Mentre la Gemma prepara el sopar, vaig a llençar brossa, només sortir em trobo una cuca de llum.


Repeteixo la foto amb flash per veure-la bé:Arribem a Andorra, entrant per Pas de la Casa, i creuem fins al Centre Comercial River, on, a l'aparcament -4 (amb accés per l'exterior), hi ha serveis i aparcament per AC's, WiFi, i tens, pel matí, un C.C. amb botigues, mini-parc infantic, lavabos, etc. 


Bon dia!! :-)


El mini-parc infantil, on els nens s'ho passen d'allò més bé (en Jan se'n va més amunt, on hi ha més cobertura Wi-Fi pel mòbil :-) ):

Zona de buidat d'aigües, amb arqueta per buidar el cassette, i aixetes separades per netejar cassettes i per omplir aigua neta (tapades per la Dethleffs de la dreta):Per sortir d'Andorra trobem una mica de cua a la frontera:que aprofito per fer una foto enrera:I ens paren. Em fan obrir el garatge, i res més, seguim endavant. 

Dinem a l'única ombra que trobem, entre Oliana i Basella:


I ja seguim sense novetat fins a casa, on podem aparcar tranquil·lament a la porta:Després de la gran suada de descarregar, una bona dutxa i un bon bany a la piscina, per acabar:I final del viatge... a esperar a la propera sortida de cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada