dissabte, 14 de setembre de 2013

Via Verda del carrilet amb gent de la feina de la Gemma


Avui toca sortida sense autocaravana, només en bici.
Deixem els nens amb la iaia Carme, i sortim ben d'hora ben d'hora cap a Sant Joan Despí.

Allà, a les 7 del matí, ens trobem amb tot de gent de la feina de la Gemma, tres que anem de parella, i els dos fills d'un dels participants. En total som 20.

L'autocar arriba una miqueta tard, i quan ho fa, carreguem les bicis al remolc (tres o quatre que no hi caben acaben anant al maleter):Tot i l'hora que ens hem llevat, hi ha bon humor:Un cop arribem a Olot
,descarreguem les bicis, i abans de pedalar, anem a fer un cafè amb llet, lavabos, etc. 

Ja preparats, finalment, ens fem la foto de grup:
I, ara sí, arrenquem cap a Bescanó, parada prevista per dinar.

A Sant Esteve d'en Bas, tres de nosaltres anem a veure la església, per fer una mica més de desnivell positiu :-DI continuem...

Parada ràpida per reagrupar-nos, a Sant Feliu de Pallerols:Creuant la C-63 just abans del pantà del Pasteral:Arribem a Bescanó, i busquem on dinar. Ho fem, finalment, tocant al Ter, al darrere del restaurant La Barca.


Tres de nosaltres agafem les bicis i anem a comprar begudes i dinar pel Javier:


El Javier reparteix patatetes, aquí al Javi:i aquí al Xavi :-)Una vista de la majoria dels "uniformats":Quasi tots els participants (només falta una noia)El Josep i els seus fills agafen l'autocar a Bescanó, ja ha fet 50 km, que són molts!

La resta, arribant a Salt: El fotògraf oficial, fotografiat:Passat Girona:Entre Llambilles i Cassà:Entre Cassà i Llagostera, tinc una trobada imprevista amb el terra... en una corba a esquerres, l'agafo a una velocitat rapideta però absolutament segura en un camí de terra com la via verda... però de sobte, se me'n va de davant, i caic sobre el colze i maluc esquerres... i sobre el telèfon que va a la butxaca esquerra del maillot (sort de la funda!!!). 

Tot el colze pelat i una bona rascada a dalt de tot de la cuixa esquerra. Pica molt, però no és res, o sigui que  una bona neteja a base de raig d'aigua del bidó, i a seguir pedalant. La Gemma quan ho veu surt corrents a buscar la Gisela, que porta farmaciola (jo molts cops en porto però avui he pensat que no hi hauria cap tonto que caigués en un camí completament pla i sense cap dificultat...). 
Una mica més endavant, em desinfecten i em posen gasa i esparadrap al colze (la cuixa no les hi deixo veure fins que arrenco :-P). 

La resta del grup (excepte un parell que han anat tirant) ens espera a una terrasseta a Llagostera, on ens aturem a prendre alguna cosa. 

Després, seguim cap avall. 

Em va bé que em faci mal el colze, per oblidar una mica que, des de la meitat del recorregut, em fan mal els quàdriceps :-D 

Arribo a S'Agaró en un estat lamentable, i pujo amb el molinet la pujadeta fins Sant Feliu. La Gemma em va esperant una mica... 

A la entrada de Sant Feliu ens trobem els altres, i ja passem del recorregut per anar directament fins el passeig, i d'allà a la estació d'autobusos, on ens espera l'autocar. 

La ruta és a Wikiloc


Carreguem les bicis:i canvi de roba ciclista per banyador, la majoria (jo em penso banyar amb el culot), i baixem a peu fins la platja (sort que no és en bici), on ens fem una bona remullada, i dutxa i canvi de roba., per tornar a l'autocar i sortir pitant cap a Sant Joan Despí. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada