diumenge, 1 de juliol de 2012

Brico 18: canvi altaveu porta dretaL'altaveu de la porta dreta no sonava. Podia ser del cable o del mateix altaveu, ha passat quasi un any així i ja tocava mirar-ho. Casualment un company de feina ha canviat els altaveus del seu Citroën C2, i tenia els originals, senzillots però que funcionaven, en un racó esperant anar a la deixalleria. 
Adjudicats!

Desmunto el panell de la porta. Vaig traient tots els cargols (2 Torx a l'agafador per tancar, la resta d'estrella: un a la maneta per obrir, i molts al voltant).

El cargol del mig, dels de sota, és ara on s'agafa el fermí (veure brico 2):El cargol que es veu a la foto no cal treure'l, però el que estava al forat de la peça que ha sortit, sí:He de buscar al Google perquè no puc treure la maneta del vidre.

Al final resulta que hi ha una grapa interna que es treu amb una eina especial. Hi ha un truc, però, que és posar un tros de drap al voltant, entre la maneta i l'arandela que la separa del panell, i anar estirant fins que salta el clip aquest.


Un cop això fora, només cal estirar una mica amunt tot el panell (he hagut de descargolar el sensor de l'alarma per poder pujar el panell...), i ja està:Molt maco per dins no és :-D 
Em pensava que eren de sèrie, però són uns Pioneer TS-G1640, també bastant senzills.

Miro si és l'altaveu o el cable, provant amb l'altaveu nou. Aquest sona, per tant, llenço el Pioneer, i poso aquest. 

Abans de posar-lo, com que porta un connector no estàndar, li soldo un connector normal (no hi ha foto). 


Connecto els cables, i el cargolo al lloc:

Poso el panell, incloent els cargols Torx de l'agafador:I llestos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada