dilluns, 8 d’agost del 2011

Cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols i Tossa de Mar

En estar la Gemma de vacances, i jo treballar aquesta setmana, queda amb una amiga per sortir les dues amb l'AC i els nens. Busco algun lloc amb àrea, a la costa, no massa lluny, i li proposo Sant Feliu de Guíxols, un poble que sempre m'ha agradat. Demanant informació sobre l'àrea, intercanvio uns quants missatges amb l'Evita d'acpasion.net, que hi ha estat recentment, per a que m'expliqui on és exactament i si és complicat entrar-hi.
Finalment l'altra noia es tira enrere després de tenir embolic amb els nens, i no hi van, però ja que tenin la informació, decidim anar-hi el cap de setmana tots (tots els que hi som, perquè el Jan no és amb nosaltres).

Divendres 5, la Gemma agafa l'auto, per primer cop, i em recull prop de la feina, on deixem el Polo aparcat. Pugem, des de Granollers, sense agafar autopista. Per la velocitat que portem, i amb el què es paga de peatge amb doble roda darrera, no val la pena si no tens molta pressa. Li dic a la Gemma que no es preocupi de l'agulla de la velocitat, només de portar el motor a la zona marcada en verd al compta -revolucions (entre 2000 i 3000 rpm). Després d¡Hostalric, dubtem entre seguir els rètols o anar per on sempre, i seguim els rètols: carretera amb més corbes, més estreta, i amb més desnivell que l'altra, tot el contrari del que ens convé més. Però no hi ha pressa, o sigui que cap problema.
Arribem a Sant Feliu, i anem baixant fins la variant que porta a l'estació d'autobusos, al desviament ja indica que és per allà. Just abans de l'estació, s'agafa un carreró que puja una mica, i allà hi ha l'entrada de l'àrea AC. Baixo a mirar si hi ha lloc, per a que la Gemma no hagi de maniobrar sense necessitat, però està a tope. Més que a tope, diria: 21 AC en el lloc de les 15 que hi caben en teoria. Sembla més aviat un campament, amb gent amb el tendal, roba estesa, etc. I algun, amb música i finestres obertes, per a que la sentis t'agradi o no.




Entrem al parquing de terra de sobre (s'hi entra arribant al final del carrer, i girant a la dreta per la carretera que va a Tossa, durant 10 m,), i agafo jo el volant per maniobrar. Escollim el millor lloc, sobre una muntanyeta de terra (comprovant que sigui prou sòlida, és clar). Estrenem les cunyes, per a nivellar-la, no les haviem fet servir a la sortida anterior.


Anem a comprar alguna cosa al centre, i ens trobem amb la Diana, mare del Jan de la classe de la Judit, quan anava a l'escola bressol a Barcelona.

La Judit es fa una trena al passeig



Comprem unes quantes coses al super, i cap a l'auto.

A darrera hora arriben, i coneixem en persona, l'Evita, l'Ave i el Gerard, amb els dos gossets. Reconec l'auto per les fotos del seu bloc i els vaig a saludar.

Dissabte matí toca platja, on ja hi trobem l'Eva amb el Gerard. No fa molt bon temps, com tampoc el farà  diumenge. Però no si està malament, i els nens s'ho passen bé, sobre tot amb la sorra.

Per la tarda, fem una bona caminada per anar fins la ferreteria de l'entrada del poble, a comprar coses que ens falten. També acabarem comprant, al basar xinès, uns calaixos que ja he vist "al xino" de Sant Cugat, per dins l'armari.

L'Ave posa la seva auto al costat de la nostra, o sigui que aprofito per fer una foto de les dues


Diumenge matí, som nosaltres els qui arribem primer a la platja, després arriba l'Eva amb el Gerard, i al final apareix l'Ave.

Per la tarda, agafem la carretera de les 365 corbes fins Tossa. Arribats allà, l'Ave i jo deixem les famílies a l'entrada del poble, i anem a aparcar a la piscina municipal, que està apartada però té un bon aparcament amb un parc infantil, no trobem rés més a prop. Ja hi ha algunes autocaravanes.



Ens trobem amb les famílies, fem una volta per la muralla

i un gelat, i cap a les AC.
De camí passem pels Bombers, i entrem a veure un dels camions, el bomber és força simpàtic, i ens deixa pujar i fer-nos fotos al camió


En arribar a les AC's, decidim que sopem allà i ja baixem a punt d'anar al llit. Els nens juguen al parc mentre es fa el sopar.

Un cop arrenquem, baixem per Lloret i arribant a Blanes una c*pull* dóna un cop a l'AC de l'Evita i l'Ave, nosaltres tirem i ells van a cap als Mossos a fer la denúncia (que no aconseguirien fer...).

Passem per Granollers a recollir el Polo, i al cap de poc ens passen ells per l'autopista, a l'alçada de Mollet.

Arribats a casa, trobem aparcament a la porta, ideal per descarregar còmodament.

I a clapar, que encara em queda una setmana de feina abans no comenci vacances!

Totals: 671 kms fets, a una mitjana de 0.43 sortides i 146 km al mes, i 4 nits passades a la nostra segona caseta :-)

3 comentaris:

  1. Quina gràcia veure aquesta sortia m'encanta!! Queda clar que a l'Ave no li agrada la platja!!! Que maques les autos fotografiades!! Quin bon rotllo!! Ja sento l'olor a estiu!!! M'encantaaaa!! Estic segura que quan arrivi el bon temps i tornaré a St. feliu, encara que la foto de l'area no dona gaire bona impressió, sembla un campament de nòmades!

    ResponElimina
  2. Tornem-hi aquest estiu, doncs, algun cap de setmana :)

    ResponElimina
  3. Si si per poc que pugui hi torno aquest estiu!!

    ResponElimina