diumenge, 31 de gener del 2016

Esquiada a Formigueres

Dissabte, 30 de gener


Sortim per la tarda, després d'haver tingut un matí de partits (volei, la Judit, futbol el Marc). Avui anem tots cinc, i a més portem alguns equips d'esquí, o sigui que el cotxe va a tope fins arribar a l'Elna!


Pugem per la C-16, amb parada a Sallent a posar gasoil. Túnel del Cadí, entrada a França, a Mont-Louis tirem cap amunt, i a les nou de la nit arribem a l'aparcament de l'estació d'esquí de Formigueres. Aparquem al mateix lloc que els dies 3 i 4.


I a sopar, que toca crêpes!



Diumenge, 31 de gener


Avui ens llevem a l'hora... però el primer que sentim abans de baixar del llit, és la pluja :(
Arribem a decidir no esquiar. Gran decepció... 
Però en acabat d'esmorzar, la cosa està molt lletja enlloc de moltíssim lletja, i decidim que ho provem. 

Aconseguim fer dues hores llargues més o menys bé, llavors la Gemma ja prefereix tornar cap a l'autocaravana. Els nois i jo seguim un parell de baixades més, fins l'hora de dinar. 

A l'hora de dinar anem cap a l'Elna, xops per dins i per fora, comencem a estar incòmodes. 

Dinem sopeta calenta, que havia d'haver estat després de l'esquiada, a més dels entrepanets que teníem previstos per ara.

Tota la roba està xopa, i tornar-s'ho a posar tot en aquestes condicions, per fer un parell de baixades més... decidim que no val la pena. 

Per tant, tornem el material llogat (i m'oblido els "descansos" dels nens :(  al lloc del lloguer), deso tota la resta, i ens preparem per tornar. 





A que no sabem quí de la família estrenava ulleres avui? :D



La Gemma i jo estreàvem botes, i ... quína diferència entre les botes d'ara i les de fa uns quants anys!  Molt més còmodes de posar i treure! Una mica més còmodes i més calentes, també. Bon canvi!

Ara, a esperar poder anar-hi un altre cop d'aquí a unes setmanes. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada