diumenge, 15 de novembre del 2015

El Cortal del Gral (Lles)

Dissabte, 14 de novembre de 2015

Aquest cap de setmana anem de càmping. Hem quedat per anar a El Cortal del Gral, just passat Lles, a La Cerdanya. Sortim dissabte, després dels partits dels nens.

De pujada, em passo no sé com una cruïlla, i acabem fent més volta però estalviant-nos el túnel del Cadí... cal mirar el costat positiu :D  Aprofitem per dinar abans de recalcular la ruta.

Un cop a Lles,ens trobem amb en David i l'Eva en sortir del poble, i ben aviat estem instal·lats en parcel·les amb excel·lents vistes al Cadí!






Explorem el càmping, gaudim de les vistes i de la tranquil·litat...


Sopem (i com de bé) dins l'auto veïna, fora fa massa fresqueta.
Menció especial als bolets, boníssims!


Diumenge, 15 de novembre de 2015


Per esmorzar, estrenem la nostra nova taula, molt gran i sòlida (especialment comparada amb la del Decathlon plegable, que tot i que ens ha fet servei uns quants anys, era molt justeta).
Cal aprendre a muntar-la, però no costa molt. Ara que sabem com va, serà un moment!







Ara ja podem fer un bon esmorzar, al solet (com podeu veure per les cares dels fotografiats :D)








Després d'esmorzar, a jugar una estona:








Les vistes, com ja he dit, magnífiques:







Finalment, hem de marxar. Ohhh...



De baixada ens trobem un ramat de vaques, una de les quals decideix xocar de costat amb la cabina de l'Elna, afortunadament sense cap conseqüència :)




La resta del viatge, sense novetat.


Totals Elna: 42 sortides i 24645 kms fets, a una mitjana de 1.37 sortides i 803.63 km al mes, i 130 nits passades a la nostra segona caseta :-) 

Totals Iaia+Elna: 85 sortides i 40807 kms fets, a una mitjana de 1.65 sortides i 792.36 km al mes, i 231 nits passades a la nostra segona caseta :-)




6 comentaris:

  1. Buff !!! Aquestes vistes em tenen el cor robat. Lloc ideal per a reposar l'esperit. Fotos molt xules, felicitats ! I gràcies !

    ResponElimina
  2. Aquest camping i aquestes vistes em recorden un càmping on vam estar (amb tenda). "El Temple del Sol", es deia. No serà pas el mateix, oi? Les parcel·les també estaven separades amb pedres...

    ResponElimina
  3. Enric, no en tinc ni idea... és el primer cop que hi anem!

    ResponElimina
  4. Hola compañer@s.

    No hemos encontrado otra forma de contactar con vosotros.

    Acabamos de estrenar blog y hemos empezado dándole un empujón a todos los compañeros blogueros que como nosotros cuentan sus historias sobre autoravanismo.

    Tras días de rastreo creemos que hemos creado la lista más completa que existe sobre blogs con temática autocaravanista.

    Os invitamos a que le echéis un vistazo, pues hemos incluido vuestro blog en la lista, y si veis algún error o alguna carencia lo digáis y así poder completarla.

    Un saludo.

    http://acmosloquenosgusta.com/blog-autocaravanas-lista-definitiva/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por incluirnos. Felicidades por el nuevo blog!

      Elimina
  5. MOLt bé el Blog. NO lo había encontrado hasta ahora y a prop de casa.

    Biene

    ResponElimina