dimecres, 1 de gener de 2014

Nadal 2013 a Alsàcia - Freiburg i baixada


Dimarts, 31 de desembre


Als nens els fa gràcia, ja que som a prop, trepitjar un altre país, i tornar per Freiburg no és donar volta, o sigui que baixem un tram per Alemanya.

Arribem pensant que ja veurem on aparcarem, però només sortir de l'autopista, ja trobem indicacions! Perfecte!!
Les seguim, i anem a parar a un àrea/aparcament:
Tinc la oportunitat de practicar el meu escassíssim alemany (segurament també parlen anglès, però som a Alemanya, no? :-)  ) i m'aclareixo prou per pagar i aconseguir saber com arribar al centre. M'expliquen com anar en tramvia però quasi cal caminar igual, o sigui que anirem a peu:
Abans de creuar l'estació de tren ja trobem el primer monument:I també hi ha unes estàtues curioses:

El casc antic l Altstadt

Venint dels mercats de Nadal, ho trobem tot més "soso":


L'ajuntament, o Rathaus (l'edifici vermell):Moltes bicis!I tornem, que tenim molts kilòmetres per davant:


Mireu quin aparcament de bicis, a l'estació:
Reemprenem el viatge, sense massa novetat (excepte que ens trobem un àrea tancada a l'autopista i acabem apurant més el gasoil del què voldríem en festiu i de nit!!)

Volem fer les campanades de Cap d'Any a Pérouges, i hi arribem a temps (menys sobrats del què voldríem), però no veiem clar on aparcar i baixem al poble de sota, Meximieux, on hem vist un Carrefour i el que semblava una auto aparcada. Resulta ser un camió petit, però aparquem al costat de tota manera, i preparem el sopar. 

Estovalles de mudar, copes, i sopar especial!Les campanades, com que per aquí no són costum, les portem enregistrades pels nens, i les posem a la tele:Bon Any Nou!!! :-)
I, ja al 2014, faig la darrera foto, i comencem el darrer tram de tornada:Sense incidents, sense vent fort, anem fent, i acabem el viatge sense problemes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada