dijous, 9 de maig del 2013

Recollida de l'Elna

Bé, per fi és amb nosaltres!

Aquest matí he rebut els papers provisionals per correu-e. En sortir de la feina he anat a fer les plaques, i cap a casa a trobar-me amb la Gemma i els nens per anar a buscar-la.

Ha estat una mica "accidentat" el tema, perquè quan hem arribat a la nau on era, prop d'El Vendrell, cap a les 18:50, estava tancada i sense ningú per allà...

Hem trucat al venedor, i després d'una estona (que hem aprofitat per berenar al bar del davant), ha aconseguit localitzar el transportista, però calia esperar bastanta estona a que arribés.

Hem anat a sopar al McDonald's més proper, a Vilafranca, i justament quan hem acabat ha trucat el transportista, qua en 15 minuts arribava. Nosaltres hem arribat just després, i per fi hem pogut entrar!

L'hem tret, hem posat 10 litres de gasoil allà mateix, d'un bidó (venia buida del tot), i hem fet la foto al marcador:




I cap a casa, passant per la primera gasolinera oberta a acabar d'omplir:




No hem posat bé les plaques encara:




Molt poc a poc al principi, encara que no calgui rodatge els primers km no m'agrada apretar gens un motor nou, i al ritme que abans era el de creuer quan anàvem amb "la iaia", després, tranquil·lament.

Poquíssim soroll de motor, fineta, molt maca per dins, i molta olor de nou, tant dins, com en sortir, olor a motor nou!

He trucat a la propietària de l'aparcament on la guardem, per avisar que arribàvem molt tard.

A les 23:00 arribàvem allà, ens ha obert, l'hem aparcat, i corrents cap a casa. Demà ja hi tornaré, a carregar-hi coses, fer-li algun brico (fermins, alarma de gas), i comprovar que tot està bé. I enganxar les plaques de matrícula :-)


Total, 74 km fets, a afegir als 4 que portava del transport i proves de fàbrica. El cap de setmana ja li farem algun més :-)


1 comentari: