diumenge, 26 de maig del 2013

Mini-sortida a la Cabrerès BTT 2013


Aquest cap de setmana hi ha la Cabrerès BTT, i com cada any des de fa quatre, m'he apuntat.

Després de divendres nit fins tardíssim fent un portabicis pel garatge de l'auto, reaprofitant uns portabicis de barra de sostre antiquíssims i un de senzill del Norauto, comprat nou, i unes fustes que tenia per casa, vaig dissabte pel matí a posar-los... un desastre de dissabte... El portabicis triple sembla que va bé, però no serveix per la meva bici!! Per l'amplada del quadre, no obre prou per agafar-lo. La bici no podrà anar dins... A sobre, em tallo amb el cuter, i les fustes de 220 cm tallades a mida, cal tallar-les uns mm més... I encara no s'ha acabat el dia...

En fi, després del fiasco del portabicis, arribo tardíssim al pic-nic amb amics al delta del Llobregat, i després de passar una estona amb ells, torno a buscar l'auto per anar a dormir a L'Esquirol (Santa Maria de Corcó). En obrir la porta veig que s'ha abocat part d'una ampolla de condicionador de cabell  que estava mal tancada i deixada provisionalment al seient, embrutant tot el què hi havia a la mateixa bossa i el seient... Baieta humida, resta de coses a la pica, i arrenco.

Paro a posar gasoil a L'Esclat de la sortida de Taradell, i omplo a tope. I tan a tope, que surt una pila de gasoil i mulla tot el tap, la clau, i el comandament de l'alarma: tot ple de gasoil... Aixugo tan bé com puc amb paper i més paper... En fi....

Segueixo, ja sense més incidents, de moment, i aparco al mateix carrer de sempre : els darrers 4 Cabrerès he dormit allà, un cop al remolc, i tres cops en auto (i els tres amb tres autos diferents!! la llogada, "la iaia", i ara l'Elna).

Aquest cop em poso una mica més lluny del camp de futbol, calculant per on no passaran bicis (en la cursa, és clar que aquest cap de setmana passen bicis per tot arreu).


Trec la bici del Fiamma de darrere, i la poso, sense agafar, al portabicis del garatge. Almenys dormir, dormirà segura...

Rebo un whatsapp dels companys, havíem quedat divendres que em recollien el dorsal i que començàvem a pedalar a les 8:30, i resulta que no m'han recollit el dorsal, i pensen començar a les 7:30  (es pot sortir entre 7:00 i 9:00). Jo he dormit molt poc la nit abans i no em vull aixecar una hora més d'hora, o sigui que els dic que ja aniré pel meu compte...

I la darrera del dia, tinc un flemó a un queixal... Ja us dic que no era el meu dia, dissabte...

Em preparo pasta, sopo, i a dormir. "Estreno" (els nens ja ho havien fet) el llit doble de darrere.

Em desperto amb la megafonia però segueixo mig dormint fins l'hora prevista. No m'entra res, o sigui que una galeta i dos cafès sols i amb això haurem de començar. Em vesteixo, amb camals sobre el coulotte curt, samarreta sota el maillot, bracets, Windstopper, i guants de mig mal temps. Fa fresca.

 Surto de l'auto, 



La bici, preparada, a falta del dorsal:




i vaig cap a buscar el dorsal. Ja no hi ha cua, tothom és més matiner!




Començo a pedalar, sense gaires ànims. Pugem una mica, deixant el poble:



I seguim, seguim, pujant, fins a veure el poble de molt lluny:



Encara pugem més, fina arribar al km 11, on hi ha el primer avituallament:


Vaig pensant que avui, tot i que no ho faig mai, toca no fer el recorregut "bó" (60 km ) i "rajar-me" i fer el curt (que amb 40 km no és tan curt). Ja veurem quan se separin, però crec que ho tinc clar.

I a Cantonigròs el segon avituallament, amb entrepà de botifarra (que està molt bó) i beguda. Aquí es pot triar entre suc, aigua i vi, i agafo un got de vi (petitó) A veure si anima i dóna forces...


Em menjo només un  tros d'entrepà (la resta, per berenar), i segueixo.

Arribem a la cruïlla on es separen els dos recorreguts, i efectivament agafo el curt.

Una mica més de pujar, una mica més de fang, i arribo, ja bastant al límit de les forces, al final.

I la foto de l'arribada s'ha perdut...  en fi. 

El recorregut:  http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4555203

Hi ha guarda-bicis, i la deixo, vigilada i amb un ticket per recollir-la. Està bé, així puc anar a recollir el maillot, beguda, dutxar-me, sense haver-me de preocupar.

Faig tot això, i la recullo. I arrenco cap a casa (bé, cap al parking on la deso).

Vull parar a l'Esclat altre cop, que hi ha rentat prou alt, però em passo la sortida i no vull tornar enrere. Vaig pensant on hi ha rentats, i recordo que vaig rentar "la iaia" un dia a Granollers, no caldrà fer molta volta.

Paradeta a rentar la bici i l'auto, i de pas buido les grises:


I a l'àrea de sempre només cal buidar les negres.

Aprofito per fer una foto de com queda la bici al Fiamma, que és diferent que el de "la iaia" (aquest està a una alçada més raonable i deixa obrir la finestra) 



Aparcament, i cotxe cap a on està dinant la família política, per arribar a fer el cafè allà. I així veure el cotxe nou dels sogres, un Auris Híbrid molt xul·lo!


Totals: 3 sortides i 760 kms fets, a una mitjana de 3 sortides i 760 km al mes, i 5 nits passades a la nostra segona caseta :-)




2 comentaris:

  1. Un dissabte una mica negre, però amb final feliç!

    ResponElimina
  2. Sí, vaig pensar en tornar a casa i tot, però ja era més fàcil arribar a lloc i esperar que passessin les poques hores que quedàven, que no pas tornar, aparcar l'auto, i tornar a casa.

    ResponElimina