diumenge, 12 de maig del 2013

Estrena a Santa Fe


Divendres tinc festa a la feina, o sigui que, després d'acompanyar els nens a escola, me'n vaig a l'aparcament a portar coses a l'auto... la de caixes que van sortir d'una auto i tornen a entrar a aquesta...

En fi.

Dissabte tenim molta activitat: la Judit balla hip-hop a Vacarisses, i mitja hora després té entrades (guanyades com a primer premi d'un concurs de contes, de la revista local infantil El Gat, amb un conte sobre un cangur anomenat Elna) pel teatre-auditori de Sant Cugat, per veure La Ventafocs en versió ópera. Quinze minuts més tard en Marc té partit de futbol, també a Sant Cugat. I per la tarda, la Judit porta la gegantona de l'escola, a una rua pel poble. I, finalment... cap a l'auto!

Arribem, amb el cotxe carregat de coses (s'ha acabat allò de tenir-la al costat de casa i anar-hi a peu...), i carreguem.




Deixem el cotxe a la plaça de l'auto:



I cap al Montseny!  

Parada a l'àrea de Santa Perpètua direcció nord, però està tancada :-(  Cal omplir (i esbandir una mica el circuit), i per tant, malgrat siguem contraris als peatges, agafem l'AP7 per parar a l'àrea de Sant Celoni:




Cal fer un invent perquè la rosca de l'aixeta és més gran del normal i no tinc adaptador d'aquesta mida:



I miro atentament la centraleta, i sempre està igual... al cap d'uns minuts, obro el dipòsit, i hi ha una mica d'aigua, i de la manguera en surt... per tant, tal com entra, cau per sota... no s'omple. Busco l'aixeta de desguàs del dipòsit d'aigua neta, i la tanco. Ara sí :-)

Fem anat una mica les aixetes, la bomba, etc. per esbandir-ho, i acabem d'omplir. 

Continuem cap a les afores de Sant Celoni, volem quedar-nos al punt d'informació perquè és massa tard per pujar a dalt, l'altra opció que teniem pensada.

Aparquem, doncs:


I en dos minuts apareixen dos cotxes, un d'ells derrapant a l'aparcament, i en surt tot de jovent amb bosses, van a fer "botellón" a l'altra banda de la caseta d'informació. 

No me'n refio ni del soroll que puguin fer, ni de què faran amb els cotxes havent begut. O sigui que reunim forces i enfilem els 17 km cap a dalt.

Arribem a l'aparcament d'autocars del costat de l'Avet Blau, i hi trobem 6 autos, en silenci absolut i la majoria amb els llums tancats. 

Fem el sopar, ara sí, i sopem i preparem els llits (inclou treure els plàstics dels matalassos, i buscar els coixins que no apareixen, coses de la primera nit).

Els petits dormen darrere:



I nosaltres a la caputxina. No, no us farem veure fotos nostres en pijama :-D

Dormim la mar de bé, i pel matí ens llevem més d'hora del previst, degut a un cop de colze del Marc a la Judit (involuntari, doncs encara no està despert). 

Esmorzem, i endrecem per marxar. 

Aquí hem dormit:





De camí:




I cap a casa els avis, on dinarem, ensenyarem l'auto nova, i endreçarem i començarem amb els bricos, posant la centraleta de l'alarma, el localitzador GPS, i preparant la instal·lació de l'alarma de gas.


He d'actualitzar el full de càlcul, però l'estadística d'avui és fàcil:  una sortida, una sola nit, i només 214 km en la nostra nova auto!

Totals: 1 sortides i 214 kms fets, a una mitjana de 1 sortides i 214 km al mes, i 1 nits passades a la nostra segona caseta :-)

9 comentaris:

  1. Ep company!
    la auto es de doble llit de matrimoni?
    Com s'han adaptat els nens?
    Em sembla que els meus es mouen massa per dormir junts!
    ;-)

    Fa goig l'elna!

    ResponElimina
  2. Doncs... Bé... Han dormit bé, però la Judit s'ha despertat a les 8 perquè "el Marc m'ha donat un cop de cooooolzeeeeee" :-D

    Han dormit en els seus dos sacs reciclats de les lliteres anteriors, posats com hem pogut. Ara el sac doble que fèiem servir nosaltres està a ca la sogra, que li posarà unes betes per "cosir" per la meitat, longitudinalment, el sac, i que quedi per dins amb dos espais separats. tot i això, els cops de colze seguiran essent possibles. Ja veurem...

    ResponElimina
  3. Quina il.lusió, el gran dia de l'estrena va arribar !
    Veig el connector universal a l'aigua neta ...

    Les nostres filles sempre han dormit juntes a la caputxina, tot i que depèn de com és el pendent (no la falquem mai) de vegades acaben totes dues molt juntes a un racó.

    En fi, amb la feina que farà la iaia segur que teniu els espais més individualitzats !

    ResponElimina
  4. Jajaja,
    Jo en una ocasió vaig posar a dormir els meus en un llit de matrimoni. En acabat la nit varen acabar per dormir separats; un als peus, l'altre al cap del llit. Encara es avui que el gran s'enrecorda... És el petit es mou massa!

    ResponElimina
  5. Efectivament, Eva. Havíem pensat unir els dos sacs individuals, però com que el nostre tampoc ens entra bé a la caputxina, i en canvi és de la mida del llit de darrere, el posarem allà amb la deguda separació.

    Ja hem encarregat un nou sac nòrdic a mida de la caputxina nova. A joc amb l'anterior, és clar (encara que no es veurà, amb la caputxina plegada amunt). No crec que el poguem estrenar aquest cap de setmana, però mai se sap...

    Raul, en el nostre cas es mouen tots dos... però no hi ha més remei que dormir juntets. O això o els faig una separació de fusta, però ja no canviem l'auto fins d'aquí a vint anys :-)

    ResponElimina
  6. Quasi que se sent l'olor a nou mirant les fotos !!

    Veig que el problema de "copets nocturns" és habituals en tota la mainada. Les nostres es queixaven per que la petita es passava la nit enganxada sobre la gran. Al final elles mateixes varen decidir dormir una amb el cap a un cantó i l'altre amb el cap als peus. Han desaparegut els problemes y cada matí les hem de despertar per que ronquen...I als peus de la petita (que li sobra molt d'espai) he aprofitat per posar 2 bucs de 3 calaixos de plàstic dels xinos i porten tota la seva roba interior i samarretes termiques, etc.

    Enhorabona per l'estrena !

    ResponElimina
  7. Gràcies per l'enhorabona!
    Bona idea això dels calaixos als peus! En el nostre cas els sobra molt d'espai a tots dos petits. Altra cosa serà quan vingui el de quasi 16 anys.

    Dormiran en un sac doble reconvertit ("cosit" pel mig amb cintes), pel què no podran dormir capicuats, bona idea, però.


    ResponElimina
  8. Ohhhhh, si que aneu ben servits ¡¡¡¡¡ molt molt maca, que la disfruteu molt i no fiquis massa "trastos" al garatge que ha de servir de sala de jocs per als menuts.

    ResponElimina
  9. Gràcies, Carmelo!
    Massa tard, el garatge ja està ple!! Cal organitzar-los millor amb prestatges però encara no estan posats...

    ResponElimina