diumenge, 26 de febrer del 2012

Cap de setmana llarg a Disneyland Paris: la tornada...



(versión en castellano)



Dissabte, 25 de febrer del 2012

Sortim a les 24:00 en direcció a casa. La idea és conduir un parell d'hores abans de parar a dormir. 

No aconseguim agafar la mateixa carretera que vam fer servir per pujar, o sigui que acabem anant per l'A10 direcció Orléans. Ens emboliquem una mica en una sortida, i com que anem justos de gasoil, carrego a la primera gasolinera que trobem, a Janville. 


D'allà, ja, a buscar altre cop l'A10, per anar en direcció correcta, i a la que sabem que anem bé, sortim al primer poble per dormir. Trobem desseguida un aparcament fora de la carretera a Le Puiset 


Passem els nens de les cadiretes a les lliteres, i demà serà un altre dia (bé, són gairebé les 3 o sigui que "d'aquí a una estona" serà un altre dia). 



Diumenge, 26 de febrer del 2012

Sona el despertador i esmorzo molt de cafè i alguna altra cosa, per posar-nos en marxa mentre els nens i la Gemma esmorzen amb més calma.

Després, com a l'anada, alternen entre cartes, pintar, pel·lícules al portàtil (de Disney, és clar :-D)... 






Hi ha un moment a l'autopista que tenim un ensurt: un cotxe ens fa senyals, fan amb la mà una rodona (la roda), i un moviment oscil·lant (una roda solta????, petada????) Com que portem doble roda darrera, pot ser que hagi passat alguna cosa i no ho hagi notat... Paro quan puc, i comprovo: el "tapacubos" està mig solt, i és el què es mou! Quin alleujament!  L'arrenco, i seguim fins a parar a dinar, que ja és hora. 

A l'Area de Veyre dinem i llencem el troç de plàstic.  





D'aquí en endavant... només destacar la zona de mooolt vent, encara que menys que a la pujada. 

Parem a la gasolinera del Montseny per omplir, però em diuen "ha de ser un import exacte". Com que anem justos perquè a l'anterior no hi havia gasoil, poso 20 euros, sinó els hagués engegat. No puc omplir el dipòsit, o què? Que em facin deixar una targeta, un DNI, OK. Però no poder omplir... No hi pararé més i llestos. Tot i així, els deixem (a la zona destinada a tal efecte) tota l'aigua bruta, i omplim d'aigua neta, deixem l'auto preparada per la propera sortida. 

Arribem a casa tardet, descarreguem a la porta, i en anar a aparcar, tinc la sort que acaba el partit del Barça i la gent surt del bar, em deixen espai suficient, i puc aparcar a la porta de casa :-) 


Vull acabar destacant la Santa que m'aguanta i (molts cops) em segueix la corrent :-)



I els dos campions, que s'han portat genial, especialment havent-los fet passar moltíiiiiiisimes hores asseguts en una cadireta. 




Ara, ja estic buscant dates i 500 euros "lliures" pel següent viatge :-D

6 comentaris:

  1. Trobaràs molts ponts de 4 dies, ja ho veuràs !
    Setmana Santa, l'1 de maig, 11 de setembre, Tots Sants, la Puríssima ...
    Un any Disney és un any Disney !!!

    ResponElimina
  2. No, si ponts no és molt problema... la part numèrica, és la que limita ;-)

    ResponElimina
  3. Doncs a fer números ! I travesses ...

    ResponElimina
  4. Xavi així estem nosaltres, fent número per poder anar per Setmana Santa!! Dichosa crisis i dichosos euros....!!!
    Tens raó, els nens i nenes autocaravanistes son tots uns campions que aguanten "lo insufrible" en aquestes cadiretes. També es cert que tenen la seva recompensa. Aquests viatjets a Disney no els fa qualsevol!!! Encara recordo que un nen, de l'escola del Gerard, fanàtic del lego. Li dic a sa mare, podeu anar al parc de Legoland, y donde está esto? Pues en Alemania, i la seva resposta va ser que ni pensar-ho que era molt lluny. I jo per dins pensant lluny? Si jo allà vaig anar a comprar-me l'auto, si es un dia de carretera i després si vol 1 setmana de parc legoland!! I després va ser quan vaig entendre que la manera de pensar i de veure els km d'un autocaravanista no és la mateixa que la de les altres persones que viatjen sense ella.

    ResponElimina
  5. Mireu la web de ce-multiavantages. Si encara hi sóu a temps, us pot sortir força bé.
    Una altra opció és que aprofiteu un viatge amb nosaltres... Podem comprar entrades amb descompte per l'Ave i per tu, i el Gerard podria tenir passi anual ;)
    La oferta pel Gerard també val si no aneu amb nosaltres. Si aconseguiu una oferta bona pels grans que no inclogui entrades gratis per ell, us passo un passi anual per menors de 7 anys.
    Ja direu.

    ResponElimina
  6. nnSi nosaltres ja tenim el pase anual. El vem renovar l'estiu passat gratis per apadrinar a mig foro jejejeeje!!

    ResponElimina